Translate

dimarts, 2 de juliol del 2019

‘Purgatori’

La novel·la ha guanyat el X Premi Crims de Tinta




En David Marín, amiga, forma part d’aquella part dels professionals de la comunicació al que la crisi del model de negoci dels mitjans clàssics ha deixat injustament desubicat. Uns es dediquen a posar els seus coneixements en benefici d’assessories, altres es donen a la beguda i en Marín s’endinsa cada vegada més en uns personatges que ja va perfilar en la seva primera novel·la, Mala lluna, uns Mossos d’Esquadra de Balaguer que ara es veuen embolicats en una trepidant trama a Purgatori, obra amb la que ha guanyat el X Premi Crims de Tinta. 

Es va donar a conèixer el guardó quan encara s’estava en plena promoció del llibre escrit a quatre mans amb en Pau Juvillà, Primàries de sang, i em va reconèixer de manera planera que mai se li havia acudit que podria guanyar un premi, que és una cosa de la que escrivíem quan els guanyaven els altres. Més o menys com jo, en David ha arrelat profundament al Ponent –sumant-se ell al clan dels de Balaguer– i ha transformat aquesta passió pels racons del prepirineu en un escenari perfecte on apareixen bruixes, un capellà assassinat, una societat feréstega i tancada i uns polis tan propers que fins i tot els hi pots posar cara. 

És una opció immillorable per convertir l’estiu en un segon Sant Jordi!  És dimarts, comença la setmana fugint de l’infern;)

Article publicat al diari La Mañana el 2 de juliol de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada