Translate

dimarts, 16 de juliol del 2019

Desorientats

Un cop d'ull a les darreres vinyetes de l'Ermengol
dóna a entendre la magnitud de la falta d'enteniment


Uns dies fora de lloc de veritat, amiga, i ho trobo tot més desorientat del que ho havia deixat. Només cal donar un cop d’ull a les darreres vinyetes de l’Ermengol per a entendre la magnitud de la falta d’enteniment que protagonitza aquests dies la vida política, i no només al món independentista. 

Ens afrontem –per un costat– a unes màquines de partits polítics gens acostumades al pacte, que el presenten a l’opinió pública com a símptoma de derrota, cosa que fa que estiguin en l’aire no només el govern de l’Estat sinó els de diverses comunitats autònomes. 

I –per un altre– ens afrontem a unes altres màquines de partits polítics més acostumades a pactar, cosa que fa que els han sancionat de tot tipus davant l’astorament dels que s’han sentit perjudicats, perquè quan dos acorden hi ha un tercer que perd. 

Com a mínim ens queda Lleida, et felicites... Sí, si de moment no ho mirem amb lupa i els permetem en els propers mesos que desmenteixin alguns signes de distorsió que m’arriben a un nas poc confiat. 

Tant a la Paeria com a la Diputació de Lleida l’acord entre les forces independentistes era més fàcil que a d’altres indrets perquè unes majories alternatives eren més complicades de justificar, tot i que argumentaris en contra no han faltat... És dimarts, comencem una setmana de posar-se al dia;)

Article publicat al diari La Mañana el 16 de juliol de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada