Translate

dimarts, 5 de juny del 2018

Terra de ningú

Recordo a Borrell en la presentació de SCC a Lleida al 2014,
aplaudit per diputats i polítics del PP i Cs.
Foto: Lídia Sabaté / La Mañana



Ens queixàvem que el Govern Torra no té cap conselleria amb un polític lleidatà, amic, i va Pedro Sánchez i ens fot dos tasses amb Josep Borrell! (Aclariment: no parlo dels orígens –jo em presento com a lleidatà nascut a Barcelona– sinó de l’aposta vital; i amb tot el respecte, defenso el dret de la consellera Ester Capella a sentir-se barcelonina nascuda a la Seu d’Urgell i criada a la Pobla de Segur, faltaria més!) 

Aquí devem ser terra de ningú. Una dada: del 155 ens han quedat lleixes buides del Museu de Lleida amb una entrada de les furgones de la Guàrdia Civil de tal intensitat que, fins al final de l’okupació de la Generalitat, Lleida ha estat l’única demarcació en la qual no s’han molestat en aparèixer ni cap ministre ni tant sols el delegat Enric Millo. 

Serà perquè Lleida va ser on l’independentisme va guanyar amb més força el 21-D, recordes... 11 de 15 diputats al Parlament, això és cert, i deixant sense escó al PP. Li pots sumar una altra dada: des de 2016, qui no té representació de l’electorat lleidatà al Congrés dels Diputats és el PSC. I mira per on, l’accent pallarès sonarà més a unitat jacobina d’Espanya que a República Catalana. 

Recordo a Borrell en la presentació de Societat Civil Catalana, a la Seu Vella, al setembre de 2014, aplaudit per diputats i polítics del PP i Cs. Lo seu no és cosa de fa quatre dies. És dimarts, comencem una setmana de nomenaments;)

Article publicat al diari La Mañana el 5 de juny de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada