Translate

dimarts, 12 de juny del 2018

La truita


El líder del PSOE es beneficia de que cap polític no fa res

Com si fos una truita, amiga, Pedro Sánchez li ha donat el tomb a les enquestes en cosa de 48 hores. És per a rumiar-se com es fan els sondejos, com es cuinen, com es titulen i com condicionen l’opinió pública. Els mateixos analistes que fa quinze dies ens explicaven que les tendències a l’alça de Ciutadans estaven més que consolidades són els que ara ens diuen que el seu creixement era feble. I aquells que fa dos setmanes demanaven hora al funerals dels socialistes avui diuen confiar en un canvi de cicle. 

Tan voluble és l’electorat? El que anava tercer ara és el primer i el que liderava les tendències lluita per no caure en quart lloc, on –per cert– és ara mateix. I, cosa curiosa, al mig sempre està el PP. Si aquestes enquestes fossin del tot fiables, Pedro Sánchez hauria d’incomplir la seva paraula i convocar eleccions d’immediat, raones... 

Ara mateix el líder del PSOE es beneficia de que cap polític no fa res i, com a mínim, ell s’ha mogut. Mariano Rajoy porta anys sense moure un dit davant qualsevol problema –ja es digui Prestige o Procés–, Pablo Iglesias anuncia i denuncia, i Albert Rivera s’ha quedat sense paraules després de malbaratar una victòria electoral a Catalunya per fer de Rajoy. El que ha de vigilar Sánchez és que la truita no se li cremi abans d’anar a les urnes. És dimarts, comencem la setmana;)

Article publicat al diari La Mañana el 12 de juny de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada