Translate

dilluns, 28 de desembre del 2015

El millor dels escenaris


Aposto per eleccions catalanes al març i que Rajoy 
aprofiti la data per repetir les espanyoles

Per a escriure aquest #foradelloc he decidit no esperar a l’assemblea de la CUP. Confio que hagin votat que NO, perquè (si tot aquest show és només per prestar dos vots) el pitjor que ens pot passar és investir Artur Mas per a tenir un Govern atrapat en un permanent espectacle d’indecisions amb diputats-intermediaris sense veu ni vot propi. 

Allà on jo veig un bri d’esperança a la paràlisi que patim, d’altres li diran caos: El Parlament convoca eleccions a Catalunya per al mes de març davant la impossibilitat de formar Govern després del 27S. Data que aprofita Mariano Rajoy per a fer coincidir les noves Eleccions Generals, forçades per la incapacitat de formar una majoria governant a Espanya. I tothom a mullar-se alhora, aquí i allà. 

El conflicte (encaix, debat... com vulguin) Catalunya-Espanya passaria a ser de manera clara el tema electoral, sense disfresses de jocs de paraules embolicades. És a causa d’una falta de resposta al fet sobiranista que les esquerres espanyoles no s’atreveixen a desbancar el PP. I, de pas, als debats espanyols no es parlarà de Catalunya al mateix bloc que la corrupció. Ens veiem l'any vinent?

Article publicat al diari La Mañana el 28 de desembre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada