Translate

dilluns, 4 de gener del 2016

Any Nou... Fem canvis?

Per un 2016 ple de bones notícies... i que les llegiu a LA MAÑANA.
Il·lustració: Eduard Benavente


A lo tonto a lo tonto, van ja dos anys de dilluns donant la tabarra en aquest raconet del diari. I això que m’havien pronosticat entre un mes i un any... Consola, de tant en tant, comprovar que n’hi ha alguns que s’equivoquen més que jo, que ja és dir. Fa molt de temps que no em faig propòsits d’any nou; total, al final he aprés a fer-me trampes al solitari i només em plantejo aquelles coses que sé que podré complir... 

Escrivint en serio, l’equip de LA MAÑANA portem dos anys fem-nos propòsits pràcticament a diari i fent-los realitat en la mesura de les nostres possibilitats i malgrat les errades que –especialment als de d’alt– se’ns escapen. Avui ningú no dubta a Lleida que hem recuperat la força d’una capçalera històrica des de la humilitat, la seriositat i la capacitat d’innovació. 

En un marc d’abandonament de lectors de premsa en paper, les xifres diuen que al llarg del 2015 cada dia sou més els que confieu en aquesta aposta. Això ens anima perquè sense tu que ho estàs llegint, tot això no té sentit. I respondrem aviat amb més novetats de continguts. De moment, Bon Any Nou! Ens veiem dilluns vinent?

Article publicat al diari La Mañana el 4 de gener de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada