Translate

dimarts, 30 d’abril del 2019

‘Váyase’


Assumir respponsabilitats, en política, inclou la dimissió
Foto: @cayetanaAT


Assumir responsabilitats per la derrota, amic, no és només posar carona de corder degollat davant la premsa i enviar-se paraules més o menys rotundes. En política, assumir responsabilitats és saber conjugar aquell verb que sembla que ha desaparegut dels diccionaris (no, no faré la broma fàcil sobre la marca...) que hi ha a les seus dels partits: dimitir. 

Pablo Casado a part, del qual des de les Andaluses no he parat d’escriure que està en declivi imparable, em va impressionar la intervenció nocturna de Cayetana Álvarez de Toledo: “Ha estat una derrota rotunda, contundent i molt clara, de la qual me’n faig personalment responsable”... I llavors esperava l’anunci lògic: ‘No prendré possessió de l’única acta de diputada del PP a Catalunya’. Però això, potser ja era massa, contemporitzes... 

Des del minut u com a candidata ha jugat a la provocació com a únic factor polític, buscant aquelles cares d’odi que ella mateixa incitava per després poder viralitzar els seus vídeos. Fins i tot el mateix diumenge en mig de la jornada electoral. La fanatització del seu discurs impostat ha rebut un missatge claríssim de part del seu propi electoral: Váyase señora Cayetana, parafrasejant al seu líder natural, José Maria Aznar. És dimarts, començo la setmana planificant ja les Municipals;)

Article publicat al diari La Mañana el 30 d'abril de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada