Translate

dimarts, 4 de desembre del 2018

La Reconquista

Tenen propostes municipals i tot!


24 hores després de l’inici de la reconquista de Vox, amic, hi ha a qui li tremolen les cames, perquè en la seva intimitat saben que han alimentat la bèstia franquista a base de culpar els altres, que som els nosaltres als que cridaven A por ellos! 

Com sempre, els d’Abascal són els que menys ens han mentit, ja que no s’han tallat un pèl en mostrar la seva cara filofeixista mentre compartien pancartes amb Ciutadans, l’altre únic partit que ha tret rèdit electoral a Andalusia de la seva fanatitzada idea de la unitat d’Espanya. 

Ara, que s’ho facin mirar els que han perdut bous i esquelles –entre ells, els peperos de Casado i els sociates de Susana– rient-li les gràcies als defensors de la mòmia del Valle, dispares indignat... 

M’he molestat en mirar què hi ha de Vox a Lleida (que fa quatre dies defensava com a constitucionalista el diputat del PP Llorens) i he descobert que tenen propostes municipals i tot! La primera: “Defensa de la unidad de España”. La segona: “Defensa de la familia y respeto a otros”. I així fins a la vuitena: “Acondicionar Las Balsas de Alpicat para el disfrute de la población Leridana”. 

Em quedo amb aquesta altra: “Empleo para los españoles y un porcentaje según las necesidades del mercado laboral cubierto por los no nacionales”.  Em pregunto qui són els “otros” que cal respectar.  És dimarts, comencem la setmana amb preocupació:(

Article publicat al diari La Mañana el 4 de desembre de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada