Translate

dimarts, 16 d’octubre del 2018

Com un mitjó

Amb només 100 al càrrec, Crespin és l'atoritat més veterana a Lleida


A lo tonto a lo tonto, amiga, José Crespin s’ha convertit en l’autoritat lleidatana més veterana, complint cent dies en el càrrec de subdelegat del govern espanyol. I és que des de l’estiu, al mitjó institucional de Lleida li han donat la volta total. L’última baixa ha estat el president de la Diputació, Joan Reñé, que plega –no sense oferir resistència– abandonat pels seus davant la gravetat de la investigació judicial que l’amenaça. 

Pel mig, es va restituir a Ramon Farré com a delegat de la Generalitat posant fi al buit que va provocar el 155, i Fèlix Larrosa es va fer amb l’alcaldia després que Àngel Ros acceptés ser ambaixador a Andorra poques setmanes abans d’anunciar que no tornaria a optar a ser Paer en Cap. És una Lleida desconeguda, rumies... Tampoc tant, però sí que introdueix suficients elements d’incertesa com per a que comencin a canviar d’estratègies aquells que les havien dibuixat abans del juny passat. 

En el terreny municipal, per exemple, ahir es va presentar el projecte de Primàries Republicanes que impulsa l’ANC i que interpreto com una eina de pressió en favor de la unitat d’acció dels partits sobiranistes que corre el risc, en realitat, de sumar una sigla més al panorama d’una Paeria que ha estat una excepció accelerada respecte la bugada tranquil·la que era. És dimarts, comencem una setmana més;)

Article publicat al diari La Mañana el 16 d'octubre de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada