Translate

dilluns, 29 de juny del 2015

Oli i aigua

Ángeles Ribes i Pau Juvillà seràn protagonistes
per ser els pols oposats de l'oposició
Fotografia: Tony Alcántara


De petits ens ensenyen que l’oli i l’aigua no es barregen. Són els antagonistes per antonomàsia. Fins i tot quan els profes volien fer més amenes les seves classes de ciències feien aquell típic experiment d’omplir un got amb aigua i oli i, tot i remenar i remenar, sempre acabaven ben diferenciats dins el recipient. Més o menys com Ciutadans i la CUP a la Paeria.


Antagonistes, sí, però protagonistes precisament per això. Ángeles Ribes –amb la que ja he parlat un parell de vegades, sempre en català tot i que utilitza el castellà com a llengua d’un oliós ús polític– i Pau Juvillà –al que li molesta ser veu de la seva pluralitat, però s’hi troba com a peix a l’aigua– van camí de convertir-se en la parella estel·lar del mandat municipal. Representen els dos pols oposats de l’oposició política, per la qual cosa albiro un hàbil i divertit joc en el qual s’aniran estovant (dialècticament parlant, clar) fent pauses per unir esforços en l’operació de desgast del govern municipal.

A ses Illes tenen un plat de cuina tradicional, Oli i aigua de Menorca, en el qual els dos ingredients contraris són la base necessària per a confitar unes sopes amb pebrot, tomàquet, ceba, all... Uyuyuy que m’embolico... Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 29 de juny de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada