Translate

dilluns, 1 de juny del 2015

Històries del Cartipàs

Al Cartipàs també es parla del personal de l'oposició.
Foto: Tony Alcántara


Una vegada aclarida la incògnita de qui serà alcalde de Lleida el proper 13 de juny, entrarem ara en la definició del Cartipàs Municipal. És el document que defineix l’estructura de funcionament de la Paeria i, sobretot, del sotogoverno, que li diuen els italians. 

A les fotos veiem sempre als polítics electes i mai els professionals que fan de necessari nexe amb els funcionaris per a fer efectives les directrius polítiques que defineixen la tasca municipal. Fer política no és només reunir-se, fer discursos i signar articles per a definir prioritats de manera amateur. Fer política exigeix la garantia que aquestes prioritats són aplicables perquè mentre el que surt a la foto està parlant sap que algú quadra cercles per a fer realitat els anuncis. Maleïts assessors... 

Fins i tot els més assemblearis de l’oposició necessiten assessors, administratius i organitzar-se en les seves polítiques de comunicació externa, no s’enganyin. I de gratis ningú no hauria de treballar. De tot això parla un Cartipàs. I la qualitat professional dels assessors? Els hi explicaré un secret d’exassessor: Depèn, sobretot, de la qualitat de qui els nomena. Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana l'1 de juny de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada