Translate

dilluns, 8 de juny del 2015

Davant el dubte, periodisme

S'ho prendran malament uns i els altres perquè expliquem les coses com les interpretem

Aquesta és una frase que utilitzo com una mena de mantra per acabar aquells debats en els quals només s’exposen dubtes: Com s’ho prendran? I, els altres? No ho veig clar, però i si no ho diem així? Demà què ens diran?... Davant el dubte, periodisme... I nosaltres ja sabem... Sabem que s’ho prendran malament, uns i els altres, perquè ho hem dit tal i com l’hem interpretat i difícilment ens diran coses boniques. 


De totes maneres, a cap professional de qualsevol disciplina, excepte als futbolistes, li diuen coses boniques -treballar bé va amb la nòmina, s’entén- i per tant només deixem espai per a les crítiques. 

Parlant de política, tot això és el pa nostre de cada dia (i del de cada 10 minuts en campanya electoral), però la setmana passada aquest debat es va suscitar en l’àmbit de la informació esportiva mercès a una relliscada de comunicació d’un club. Bé, una relliscada rere una altra en cosa de 24 hores... 

Davant el dubte, vam informar els nostres lectors del què passava sense deixar d’informar del què l’entitat volia anunciar, que era ni més ni menys que el full de ruta de la propera temporada. Per part nostra, tema tancat! Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 8 de juny de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada