Translate

dilluns, 2 de juny del 2014

Els nervis de la casta


Dono per fet que és casualitat, però el calendari ha volgut que immediatament després de la victòria del bloc sobiranista, i més especialment d’ERC, el Cercle d’Economia reunís en unes jornades a Sitges les elits de la vella política i l’antiga economia. Mentre els informatius de TVE continuen insistint en “el reto sobiranista de Artur Mas”, els principals empresaris i els grans dirigents polítics més castigats diumenge passat  es porten les mans al cap anunciant grans catàstrofes i mirant de reconduir el que creuen és una simple vel·leïtat passatgera. No hi ha més cec que el que no vol veure!

El periodista Jaume Barberà, amb una insistència matxacona, ens parla dia sí i dia també de l’existència d’una casta político-financera que en defensa el seu statu-quo s’oposa per terra, mar i aire a qualsevol canvi qualitatiu dels seus privilegis, com podria ser que Catalunya esdevingui independent d’una Espanya rància i colonialista. Admeto que jo també desconnectava a la tercera al·lusió d’en Barberà a “la casta”, fins que l’he vista, l’he sentida i l’he percebuda a Sitges.

Polítics i empresaris intentant alliçonar els dirigents que s’hi posaven a tiro exigint segones oportunitats, terceres vies i cuartos traseros a l’aire. Què s’han cregut que han votat aquesta gent? es preguntaven... El que fa 15 dies era una mania d’algun dirigent desnortat ara és la mare de tots els problemes! Rubalcaba donant-nos lliçons del que han dit les urnes? Millor els hauria estat escoltar el que anem votant els darrers anys... Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 2 de juny de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada