Translate

dimarts, 4 de juny del 2019

12 de juny

Dels quatre edils que no repeteixen, avui en parlo
dels dos de les puntes: Juvillà i Vilella.
Foto: Selena García / LA MAÑANA


En un marc més institucional que la cafeteria d’un bar, amiga, ahir es van encetar de manera formal les negociacions per a configurar el nou govern de la Paeria entre els tres grups que poden reeditar un nou tripartit municipal: ERC, JxCat Lleida i el Comú de Lleida, amb l’objectiu primer d’investir el republicà Miquel Pueyo el proper 15 de juny. 

Però abans vindrà el 12, el dia en què formalment s’extingirà l’actual mandat municipal sorgit de les eleccions del maig de 2015 amb l’anomenat ple escombra, breu però que servirà especialment pels adéus dels que no repetiran. De tots ells i elles, em quedo amb dos noms. 

En Pau Juvillà, que ha sabut traspassar les fronteres de la Crida per Lleida-CUP (certament, fent tàndem amb en Francesc Gabarrell, Oh Yeah!) amanint la seva contundent feina d’oposició amb un àcid sentit de l’humor i empatia que, a ben segur, trobarem a faltar. Com que té pendent l’amenaça d’una querella per posar llaços grocs a la Paeria, faria bé el nou govern municipal d’oferir-li tota l’assistència jurídica que l’anterior li va negar. 

L’altre és Joan Vilella, que ha estat la veu cavallerosa d’un PP que li ha fet la segona puntada de peu en quatre anys. El seu coneixement de la ciutat hauríem de procurar de no perdre’l, però no facin cas dels rumors... És dimarts, comença la setmana pactant;)

Article publicat al diari La Mañana el 4 de juny de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada