Translate

dilluns, 11 de gener del 2016

Canvi de xip

La CUP, avui, ni s’ha trencat ni ha traït ningú; 
es va esquerdar a Sabadell sumant errades


Amigues i amics de la CUP, no li feu massa cas a aquells que us diuen que avui us heu trencat, heu traït el vostre electorat o sou uns trànsfugues. No és així. Us vau acabar de trencar en permetre que l’assemblea de Sabadell finalitzés sense cap acord, culminant un reguitzell d’errades pròpies que us anaven esquerdant. 

També sóc dels que preferia eleccions si el màxim que oferíeu eren 2 vots per investir un President que al dia següent no disposaria de l’estabilitat necessària per a governar. Us va faltar, el 28S, el canvi de xip que imposava el resultat electoral del dia abans. El primer error va ser negar de pla l’entrada al nou Govern de la Transició Nacional. 

Alguns entenien que només hi sou per a vigilar i finiquitar Artur Mas, qui s’ha convertit en líder moral reforçat amb temps regalat per a refundar CDC. D’altres estaven disposats a implicar-se a fons i han acabat signant el que algú em deia que era com la rendició del Japó. Sí, s’assembla, però cal no oblidar que el Japó va iniciar així el seu camí per a ser una potència mundial. 

Sou a temps per a canviar de xip i reforçar-vos des de l’acció política positiva. Els altres, ja saben amb qui votaran? Ens veiem dilluns vinent?

Article publicat al diari La Mañana l'11 de gener de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada