Translate

dilluns, 6 d’abril del 2015

Bellmunt i González

Ens han explicat les efemèrides que han marcat el tarannà de les Terres de Lleida que estimen


Tot un any compartint la columna principal de la Pàgina Dos els ha convertit en una mena de parella de fet per als nostres lectors. Podria haver començat manllevant la frase “avui fa anys de...”, però no ho faré pel respecte personal i professional que en més d’una ocasió ja he fet públic per aquests dos amants de les Terres de Lleida, la seva història, els seus costums, els seus racons i, per damunt de tot, de LA MAÑANA, el seu diari.

Joan Bellmunt i Joan Ramon González ens han explicat en 365 dies les efemèrides que han marcat al llarg dels segles el tarannà d’uns pobles que són frontera de país. Han fet una feina impagable de recopilació de dades, posada en comú i revisió que va començar fa cinc anys quan es van sumar amb il·lusió a una idea que va néixer al voltant d’unes tasses de cafè.

Avui fa... sis dies que els trobem a faltar. I és que les feines que són impagables no poden mantenir-se en el temps només per l’obstinació en l’estima, la que ells demostren dia a dia, no com aquells que la pregonen sent vehements en les seves declaracions i estèrils en l’acció, que va escriure Dickens... Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 6 d'abril de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada