Translate

dilluns, 13 d’abril del 2015

L’encàrrec més feixuc de l’ANC



Mantenir la moral alta en un projecte que els partits polítics desfan 
com el sucre dins el cafè aigualit Foto: @IgnasiCalvo


“Se us ha tornat a girar feina aquest estiu”, proclamava des del faristol del pavelló Barris Nord un dels dirigents de l’ANC als més de 2.000 associats que ahir aprovaren el full de ruta per insuflar aire el que ja anomenen suflé desinflat de la independència. És un encàrrec feixuc, aquest.

No el de fer una altra llarga campanya per tornar a convertir la Diada de 2015 en una nova fita històrica, no... No el de recórrer el país per explicar que els beneficis de la futura República Catalana s’han de notar en la cultura, el medi ambient i la regeneració democràtica, no... No el de preveure que aquest estiu el sol i la platja s’hauran de combinar amb xerrades i tertúlies, no...

L’encàrrec realment feixuc i complicat és mantenir aquest esperit de moral alta en un projecte mentre veus com als centres de decisió política aquest es desfà com el sucre dins un cafè aigualit... L’ANC ha estat el pal de paller de les més grans mobilitzacions ciutadanes de la Catalunya moderna, cal no oblidar aquest detall. Ni tampoc l’agra sensació d’última oportunitat que ahir vaig tastar. Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 13 d'abril de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada