Translate

dimarts, 12 de març del 2019

Candidatures

Tots a corre-cuita per arribar al 28-A


Quatre pinzellades, amiga, al voltant de les notícies que anem coneixent sobre com les diferents formacions estan bastint a corre-cuita les seves llistes per les eleccions sobrevingudes del 28 d’abril.

Que els socialistes hagin optat per Montse Mínguez els hi atorga opcions per a recuperar l’escó a Madrid que per primera vegada van perdre al 2016: Interpel·la part del seu votant que havia marxat cap a Ciutadans, partit que no presenta a hores d’ara un lideratge clar a Lleida més enllà d’Ángeles Ribes en l’espai municipal. S’haurà de batre el coure pel tercer i quart escó amb el comú Jaume Moya –quina principal competència a la sòlida feina feta és l’enfrontament en el seu propi espai– i un PP que es dessagna per dies i que medita si superar la cara de José Ignacio Llorens –tot i que ha tingut l'ajut d’última hora de la detenció de l’expresident local de Vox, acusat de greus delictes sexuals, que fa dos anys només va rascar 197 vots–. 

I els primer i segon? preguntes... Té pinta que seran per ERC i JxCat o a la inversa. El republicà Xavier Eritja ha superat amb solvència els noms alternatius, i presentar el pres polític Jordi Turull és un instrument potent per afrontar la crisi postconvergent.  És dimarts, comencem la setmana felicitant la nostra amiga comuna Montse Bergés, que sabem que serà una excel·lent senadora:)

Article publicat al diari La Mañana el 12 de març de 2019

*Què consti que el d'avui conté una errada informativa: Montse Bergés serà suplent i no primera candidata al Senat. Però igualment continuo pensant que seria una excel·lent senadora. (M'ha perdut l'estima personal, poc professional, ho sé)

1 comentari:

  1. Gràcies, Ignasi! Però els comuns, amb un equip cohesionat, renovat, preparat, jove, il·lusionat i plural, sortim a guanyar la Champions.
    ;)

    ResponElimina