Translate

dimarts, 15 de maig del 2018

President Torra

No reduiré la seva trajectòria al 5% de les seves lletres...


No sé com ho farà, amiga, però d’entrada Torra és un president excel·lent per als que hem de titular en paper, tant lluny dels 10 caràcters de Puigdemont, que ens obligava a forçar totes les frases. Puc semblar frívol, però fins ara només he sentit frivolitats sobre ell –en contra i a favor– degut al baix nivell de discussió política al que hem caigut. 

Discursos elaborats –com els que encara utilitza també Miquel Iceta, per exemple– són combatuts amb tuits incendiaris, converses de bar tele-radiades a crits i l’insult i la falta de respecte per bandera. Si us voleu enganyar, feu-ho, però Quim Torra no és el President que la Generalitat necessitava; però –si us voleu tornar a enganyar, feu-ho– l’aparell repressiu de l’Estat ho ha forçat. Mai no han acceptat el resultat del 21-D, t’abraones... 

I no et falta raó, per això estem com estem, perquè l’estratègia de la por va funcionar només en aquells sectors progres de boca però que demanen no despertar més fantasmes que resulta que són vius i campant navalla en mà tallant llaços grocs. 

Clar que no m’agraden alguns tuits i articles de Torra, però no ofendré la meva petita intel·ligència reduint la seva trajectòria a un 5% de les seves lletres. Potser el problema és que ha llegit massa llibres per fer de polític... És dimarts, comencem la setmana amb President electe;)

Article publicat al diari La Mañana el 15 de maig de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada