Translate

dimarts, 8 de maig del 2018

Lleida: Maig 2019

Comencem la setmana de les Festes de Maig, pendents dels núvols.
Foto: Lidia Sabaté (La Mañana) 


Les Festes de Maig de Lleida, amic, resten marcades per les eleccions municipals cada quatre anys. Serà l’any vinent, contestes impassible... Totes les formacions estan ja amb el cap al 2019 i les enquestes que es diu que tenen. L’alcalde socialista, Àngel Ros, encara no ha desvetllat si la família i el partit li demanen que continuï i, el més important, quina és la seva decisió. 

Unes Municipals tenen un fort component de plebiscit sobre l’alcalde vigent, així que és una de les claus que no només afecta el PSC, sinó la resta de partits, que del discurs anti-Ros haurien de passar a un altre argumentari. 

Antoni Postius ha registrat al seu nom la marca JuntsxLleida, sembla ser que té ben lligada la connexió Puigdemont-Artadi, però de tant en tant des del PDeCAT encara li llancen pedretes. 

Ángeles Ribes, que es veu en un futur govern, lidia la seva renovació com a cap de llista amb un sector de Cs que vol pujar-se al carro dels fitxatges estrella. 

A ERC, Carles Vega ha fet un Ros –de garantir la continuïtat, a consultar la família i el partit– davant la jugada de presentar-li Miquel Pueyo com a possible candidat transversal. 

A la CUP, el debat és com feminitzar-se al 100% després del pas solvent dels dos edils per la Paeria. 

Al PP... Encara s’han d’aclarir. 

I al Comú, només cal llegir les actes de les assemblees per entendre que necessiten que Ros es presenti. És dimarts, comencem la setmana de les Festes de Maig pendents dels núvols:)

Article publicat al diari La Mañana el 8 de maig de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada