Translate

dimarts, 1 d’agost del 2017

Coses de la (falta de) coherència

Primer de tot, amic, gràcies per no felicitar-me ahir. Ja saps que Sant Ignasi de Loiola –contra el qual no en tinc res– uneix en la seva figura dues institucions que no me són molt properes: Església i Exèrcit; però vaja, igualment agraeixo als que ho van fer, que no tenien mala intenció. Són coses de la coherència, que procuro portar de la manera més digna possible. 


Cada dia que puc em pregunto: series tu capaç d’aguantar l’argument amb el que critiques l’altre? Per exemple: ets del PP i titlles de “terrorista” Arnaldo Otegi –que ja ha penat en presó vàries condemnes sense delictes de sang–, però t’indignes quan defineixen com a “feixista” Rodolfo Martín Villa –sobre el qual pesa una investigació que el Gobierno obstaculitza per la seva presumpta responsabilitat en la mort de 35 persones mentre era ministre de Governació de la dictadura franquista–. La Transició va tapar moltes boques, pontifiques... 

Sí, però no vaig per aquí. Defenso –i ho he fet en el cas del nomenclàtor de Lleida– el dret a l’evolució ideològica de les persones, per això em repugna que uns exigeixin respectar aquest dret per als seus i li neguin als altres. I és cínic que siguin els que branden la Constitució com si fos l’origen de la vida, ells que quan eren AP la van votar en contra al Congrés. És dimarts, comencem una suau setmana de minivacances:)

Article publicat al diari La Mañana l'1 d'agost de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada