Translate

dimarts, 3 de gener del 2017

El got buit


No es tracta només de tenir la cosa, es tracta de que sigui operativa
Fotografia: Núria García

Comencem l’any, amiga, amb un minut de silenci per la massacre d’Estat Islàmic a Istanbul. No és un bon presagi i aporta les primeres gotes d’amargura d’aquest 2017 que el vull imaginar com un got buit que anirem omplint de plors i alegries. Ja en farem el balanç d’aquí 365 dies, però de moment les previsions no tenen gaire bona pinta. 

Al cap i la fi, per molt que vulguem fer-nos el propòsit de començar de nou el que ens passarà demà el vam començar a provocar abans d’ahir. Que d’aquí tres setmanes Donald Trump esdevingui l’amo del món més boig que es recorda és culpa del maleït 2016. El que aportarà de nou el ianqui serà una onada ultraconservadora a Occident que haurem de comprovar fins a on arriba a França, Itàlia i Alemanya. 

Però a Catalunya serà l’any de la independència!, dius amb emoció... No diria jo tant. Serà l’any marcat per un referèndum que segurament es convocarà sobre el paper; una altra cosa és que s’acabi celebrant. M’explico: a Alguaire tenim aeroport, un que fins i tot està reconegut com un dels més macos d’Europa, però encara no hem vist aterrar cap avió aquest hivern. No es tracta només de tenir la cosa, es tracta de que sigui operativa. La boira també omple gots... És dimarts, comencem la primera setmana de 2017;)

Article publicat al diari La Mañana el 3 de gener de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada