Translate

dilluns, 16 de novembre del 2015

També estic #despistat


Aquell #tenimpressa de la CUP no lliga amb un ‘no tranquil’, 
ni el #hovolemtot amb ‘un únic cap’.
Portada de LA MAÑANA del divendres 13...


Tot i que procuro mantenir-me al dia, ja sigui per l’edat, la barba blanca o simple desídia, sóc poc seguidor de tendències (encara em confesso lector enamorat de Charles Dickens). Per tant, no acostumo a utilitzar les etiquetes de les tendències 2.0, els famosos hashtags #tenimpressa, #hovolemtot i coses així amb les que els tuitaires més cupaires marquen de radicalitat neta els seus missatges. O marcaven... També em tenen despistat, sí. 

Ni que sigui estèticament, tenir pressa no lliga molt amb un no tranquil i voler-ho tot se’m figura contradictori amb acontentar-se només amb un únic cap, i a condició de no mullar-se en el futur Govern que ens hauria de portar a la República Catalana #debaixcapdalt però sense els de baix a dins... 

I encara em grinyola més que els genis de la provocació a Twitter estiguin tan molestos i indignats quan els hi toca rebre el #pressingCUP, i que la resposta sigui l’edició de 50.000 llibrets de 50 pàgines –en paper!– “per fer públiques les bases per a un acord polític de futur”... Un moment. 50 pàgines? Com s’ho fan? Els clàssics imprimim en múltiples de 4 o de 8! #maldeCUP Ens veiem dilluns vinent?

Article publicat al diari La Mañana el 16 de novembre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada