Translate

dilluns, 2 de novembre del 2015

A casa teva o la meva?

Què significa això d'iniciar el procés per a crear un Estat?,
hem pregunta una amiga...


Marisa, una amiga que –com la majoria dels mortals– ja està perduda en el cabalístic debat polític, em pregunta què significa això d’iniciar el procés per a crear un Estat... Joer! No podia preguntar una cosa més fàcil, de l’estil com es manipula la cadena de l’ADN? Veiem... 

Si vols tenir un fill, quan consideres que inicies el procés?, li pregunto. Ben bé podria ser en el moment que quedes amb algú per fer unes copes, si és que la teva intenció decidida és, després, anar a sopar plegats, passar una nit més o menys romàntica i que, sobretot, serveixi per quedar-te embarassada. 

Just en aquest punt, per exemple, no saps si a la parella escollida li agrada el gin-tonic o el vodka (això ja ho arreglarem durant la vetllada), però com a mínim el procés l’has iniciat... I a partir de llavors apareixen les incerteses i els riscos: no passar-se amb l’alcohol, escollir un menú no massa pesat o que no parleu de política, no sigui que no arribeu ni a les postres! 

A casa teva o a la meva? Més decisions a prendre, veus? La nit ha anat bé (he d’explicar el com?) i no cal esperar ni els 18 mesos pactats per JxS i la CUP; amb la meitat fem... Si és que ell no està incapacitat per a tenir fills... I si és així, que nos quiten lo bailao! Ens veiem dilluns vinent?

Article publicat al diari La Mañana el 2 de novembre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada