Translate

dilluns, 5 d’octubre del 2015

La furgo contra l’audi

Això d'ara no és ficció, des del 27S és realpolitik... 



Tranquils, coral de les CUP, que no vinc en plan assetjament mediàtic del que dieu que podeu suportar però del que n’esteu tips des del minut 1... No, tot i que entenc els que us estan pressionant de cara a l’elecció d’Artur Mas com a President de la Transició, ja que ho fan –la majoria– convençuts que s’esgoten dies històrics. També comprenc la vostra posició incòmoda en la qual us ha posat un bon resultat electoral i un resultat no del tot excel·lent dels Junts pel Sí. 

Us debateu entre l’obligació de complir una promesa o trair bona part del vostre electorat que, evidentment, no va voler prestar ni per 18 mesos el seu vot al número 4 de la llista guanyadora. Us honora l’encertada anàlisi que amb aquest resultat la DUI és inviable, però sou hostes, també, de la guerra de missatges dels que volen salvar la cara a taronges i blaus. 

Si fos un guionista del Polònia us organitzaria una cursa entre la furgo i l’audi (tots dos contaminants) a l’estil Grease; però això d’ara no és ficció, des del 27S és realpolitik, la política que porteu a la pràctica persones concretes en moments determinats. Us toca de nou exercir imaginació i fermesa. Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 5 d'octubre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada