Translate

dilluns, 12 d’octubre del 2015

Què, com i el quan municipal

Demà s’inaugura Municipàlia, la fira que permet planificar les inversions 
de les noves alcaldies. Foto: Fira de Lleida


Mentre junts negocien el què, el com, el quan i el qui del sí al nou país, per la meva part avui no contribuiré al que anomenen soroll mediàtic i canviaré de tema... I és que a Lleida demà s’inaugura un què important: Municipàlia, una fira que acostuma a passar desapercebuda pel gran públic, curiosament l’autèntic beneficiari d’ella. 

Es tracta d’un certamen en el qual els alcaldes poden veure, tastar i contractar tota mena de serveis públics per a les seves viles, des de sistemes de regs per als parcs i jardins a jocs infantils i senyals de trànsit. 

D’aquesta fira, el quan és un encert que algú va tenir al seu dia: Es celebra cada dos anys, coincidint amb l’inici del mandat municipal (per poder planificar les inversions de les noves alcaldies) i a la meitat (per preveure aquella rauxa final d’inauguracions prèvia a les eleccions). 

El com situa Lleida com a ciutat de referència entre el poder local de tot l’Estat, la qual cosa no sobra mai. Sobre el qui... Homes i dones que miren d’estirar al màxim els quatre euros que tenen a caixa en benefici dels seus veïns. Ens veiem dilluns vinent i tornarem a parlar del govern?

Article publicat al diari La Mañana el 12 d'octubre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada