Translate

dilluns, 28 de setembre del 2015

‘Disquisición’ resolta


El independentismo suma, titular de portada de La Mañana


Al marge de la relliscada mateixa, jo sempre recordaré aquesta campanya electoral per la frase de Mariano Rajoy: “Estamos en una disquisición que no conduce a parte alguna”, acompanyada d’una cara d’estorament difícilment oblidable. Doncs bé, la disquisició la van resoldre ahir els catalans i les catalanes que van omplir a rebentar les urnes, les majories que es mobilitzaven i les minories que anomenaven silencioses. 

Què ens han dit? Que Catalunya és diferent, molt diferent... El PP de Rajoy, qui si ningú no ho remeia optarà a la reelecció al desembre, li ha tret només unes dècimes a les CUP, força no equiparable a l’escenari polític espanyol. De fet, si algú els vol assimilar a Podemos, la força emergent morada s’ha fotut uns bona relliscada. Com que, a l’hora de veritat, això eren plebiscitàries, Ciutadans i el seu espanyolisme desacomplexat és l’únic partit que ha sabut plantar cara al projecte sobiranista, netament guanyador. 

El que no em queda és espai per a comentar la victòria de Pedro Sánchez, que ahir es va posar al costat del bloc del PP. Massa ha mogut el cos... Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 28 de setembre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada