Translate

dilluns, 9 de març del 2015

Blanc o negre?


Plantejo quatre escenaris d’ara al 24 de maig, 
del més negre al més blanc passant per grisos
Fotografia: Tony Alcántara


Degut a que sóc daltònic (tampoc és tan problema no distingir del tot molts colors) em moc millor entre la gamma quasi infinita de grisos. Aquests dies de trasbals a la ciutat de Lleida sembla que ens hem de posicionar entre el blanc i el negre, perdent la perspectiva que un gris no deixa de ser un blanc amb una determinada quantitat de negre, la que atorga caràcter o perfila foscors. Plantejo, així, quatre escenaris d’aquí al 24 de maig.

El més negre: un fiscal decideix imputar (que no és acusar) Àngel Ros per les denúncies de Marta Camps abans que es proclamin les candidatures a la Paeria. El menys negre: aquesta decisió arriba amb les paperetes electorals ja impreses. Un blanc amb taques de foscor: No hi ha cap nou moviment dels investigadors. El més blanc: s’arxiven les denúncies abans de començar la campanya electoral.

Ros es pot trobar entre el dilema de meditar què fer o explotar al màxim el que s’entendria com una sentència d’innocència. I, en tots els hipotètics casos, no és ell qui llança els daus blancs. Aquestes eleccions, avui, estan en mans d’un togat de negre. Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 9 de març de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada