Translate

dilluns, 22 de setembre del 2014

Res a dir, senyor Borrell...

Josep Borrell a la Seu Vella desmuntant els independentistes...
Fotografia: Lidia Sabaté (La Mañana)


Amb un tan incomprensible com innecessari desplegament policial, assisteixo a l’acte de presentació de Societat Civil Catalana a la Seu Vella de Lleida. Un bon míting en defensa de les tesis del No en una consulta per la independència de Catalunya sobre el qual no tindria res a dir... si no fos perquè l’objectiu d’aquest moviment és el d’impedir que es pugui fer la consulta mateixa. 

Res a dir a les denúncies sobre la manipulació de la història que fan els sobiranistes, que volen fer passar la Guerra de Successió pel que no era... si no fos perquè érem a la nau central de la catedral segrestada per Felip V com a caserna militar en càstig per la resistència dels lleidatans el 1707. 

Res a dir al discurs victimista que aquí no es pot dir el que es pensa en llibertat per por a ser assenyalat com a mal català... si no fos perquè el ciutadà que pujava les escales davant meu li comentava al seu company que “una batería de la Legión lo arreglaba todo”. 

Res a dir a que el millor exemple de la maldat que amaguen els independentistes és que David Fernández i Duran Lleida van a una... si no fos perquè el diputat del PP José Ignacio Llorens no parava d’aplaudir el socialista Josep Borrell al que acusava de “fer de ministre espanyol abans que exercir de lleidatà”. 

Res a dir a la poca representativitat dels que demanen fer una consulta com la d’Escòcia... si no fos perquè 106 de 135 diputats del Parlament acabaven d’aprobar minuts abans la Llei de Consultes. Res a dir mentre no pugui votar després dels mítings. Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 22 de setembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada