Translate

dilluns, 29 de setembre del 2014

La Mañana 24 hores

Codi QR per descarregar #lm24h per a sistema Android


Em perdonaran si avui em dedico a parlar “del meu llibre”, però no ho he pogut resistir... En el marc de la Fira de Sant Miquel, ahir vàrem presentar La Mañana 24 hores, una aplicació per a mòbils que és alguna cosa més que la típica app. És, com vaig llegir a algú a Twitter, “una aplicació amb concepte”. I és que més enllà que 24 són les hores que li dediquem a aquestes fulles els que hi som aquí al darrera, la nostra pretensió és trencar la barrera física que fa que entre vostès (lectors) i nosaltres (periodistes) només ens poguem trobar una vegada al dia, quan tenen l’amabilitat d’esmorzar passant pàgines i tacant-se una mica les mans amb la tinta... 

Des de la responsabilitat d’haver-nos convertit, en poc més de quatre mesos, en el mitjà líder de la reputació digital a Lleida, #lm24hores no es limitarà a ser ni la rèplica digital del diari en paper ni a fomentar frivolitats com a fórmula per fer-nos un forat en la selva que és l’espai digital. De periodista s’exerceix independent del canal en el qual publiquis, i periodisme continuarem exercint, les 24 hores del dia com sempre, i vostès en podran estar assabentats les mateixes 24 hores. 

Ja ho vàrem demostrar amb el referèndum d’Escòcia, quan sabíem que el diari en paper no podria donar el resultat però sí podíem informar de l’escrutini a temps real en el nostre perfil de Twitter, que no és una cosa aliena a LA MAÑANA ja que el fem els mateixos que omplim aquestes pàgines. A mi em poden seguir en qualsevol moment 2.0, però què tal si ens veiem dilluns vinent en aquest raconet?

Article publicat al diari La Mañana el 29 de setembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada