Translate

dimarts, 5 de febrer del 2019

Política i (des)informació

Felipe Sicilia, secretari de Comunicació, Acció electoral i Programa del PSOE
Foto: EFE


En el foc creuat dels partits polítics, amic, tot s’hi val, i ahir el PSOE es va revoltar contra ERC, per anunciar una esmena a la totalitat als pressupostos de Pedro Sánchez, i la va acusar de “posar-se al costat de la dreta del PP i Ciutadans (per anar) en contra dels interessos dels catalans. Ho hauran d’explicar!”... 

Sí, torna a llegir la frase perquè les cometes indiquen que és una declaració textual d’un dirigent del partit polític que juntament amb PP i CS va imposar el 155, escapçar el Govern del què formava part ERC i tancar el Parlament votat a les urnes. La contradicció és insultant i l’intent d’equiparar Esquerra amb la ultradreta de Vox –el soci de la dreta que ha desbancat els socialistes del poder andalús– és tant barroera que poc més diré sense consultar abans amb el meu advocat. 

Allò que ens interessa és qui fa aquesta declaració: Felipe Sicilia, secretari de Comunicació, Acció electoral i Programa del PSOE. O sigui, el cap de la propaganda de Sánchez, afirmes tot segur... Com a mínim, aquell responsable de fer cassar els missatges electorals amb la seva publicitat, i la frase hi cap en un tuit. 

A Twitter no es debat si pots desinformar i així confondre la gent aprofitant la facilitat amb la que oblidem què vas fer fa uns mesos. És dimarts, comencem la setmana buscant d’altres raons;)

Article publicat al diari La Mañana el 5 de febrer de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada