Translate

dimarts, 19 de febrer del 2019

En campanya

Pedro Sánchez avança les eleccions amb un programa
en forma de Pressupost 'interruptus'



Com si els darrers mesos no hagin estat dominats per una campanya preelectoral descarada, amic, ara entrarem en una megacampanya oficial, que començarà amb els comicis generals del 28 d’abril i s’encadenarà amb els de les Europees, Autonòmiques i Municipals del 26 de maig. I és que és bastant possible que aquestes darreres es produeixin en mig d’una incerta negociació per a formar govern a Espanya, que a hores d’ara podem albirar que necessitarà de coalicions per la dreta o l’esquerra amb la mirada posada en Catalunya. 

Les primeres enquestes parlen de moviments interns als blocs polítics: el PSOE es beneficia del caos que és avui Podemos, mentre que el PP continua dessagnant-se en favor de l’ultradreta per a salvació de Cs. És a dir, l’arc parlamentari quedaria més o menys igual que el que ja tenim, sospites... 

En realitat s’han de produir moltes coses d’aquí a la jornada electoral, i especialment haurem d’estar atents a l’evolució del judici al Suprem, però com a punt de partida justificaria que Pedro Sánchez hagués avançat les eleccions amb un programa fabricat en forma de Pressupostos interruptus que, a més, no hauria passat la validació de la Unió Europea. A partir d’avui, quan escolteu un polític, recordeu   que la campanya ho suporta tot. És dimarts, comencem la setmana;)

Article publicat al diari La Mañana el 19 de febrer de 2019

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada