Translate

dimarts, 2 de gener del 2018

Foc nou

Ara que no es poden prohibir,
els llaços grocs han de ser més visibles que mai

El tradicional article d’Any Nou exposant els millors propòsits a complir serà molt atípic, amiga. A l’alçada, en tot cas, de l’anomalia en la qual vivim de fa uns mesos. Hem votat, hem passat les festes en família i continua la repressió político-judicial, amb persones pacífiques i representants de la ciutadania en presó i a l’exili. 

No tot acabava el 21 de desembre i els llaços grocs –ara que no els pot prohibir una instància judicial– haurien de ser més visibles que mai. El 21-D va servir per a desmuntar moltes de les mentides sobre les quals es muntaven suposades alternatives polítiques silenciades per la manipulació dels mitjans comprats i les escoles segrestades... El poble ha parlat i s’ha de respectar la seva decisió, enraones... 

Certament, i més enllà del que diuen les aritmètiques  la gran lliçó que ens han deixat les urnes és que un problema polític ha de ser abordat políticament i no amb porres ni togues. Però, per desgràcia, que així sigui llegit és necessari que, primer, així ho reconegui el gran perdedor de les eleccions: M. Rajoy i el seu club de hooligans. 

Han de fer foc nou al PP, perquè ara els hi va la seva escarransida majoria a Espanya. I, aquí, els fa falta algú que comenci a fer territori, guanyar regidors i recuperar una presència al carrer que van abandonar per quatre cadires mal comptades. És dimarts, comencem la setmana i l’any;)

Article publicat al diari La Mañana el 2 de gener de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada