Translate

dimarts, 28 de març del 2017

Propaganda extrema

La batalla 2.0 està contaminant l'acció política


Com que l’actual discurs polític està dominat pel missatge extrem portat al màxim de la propaganda a través de les xarxes socials, amiga, no hi ha debat seriós que aguanti la més mínima reflexió pausada. El cop de propaganda està contaminant l’acció política, convertida en batalla 2.0 a compte de l’aplicació de la Llei de la Memòria Històrica a la ciutat de Lleida

Per un costat s’equipara de manera irresponsable l’actual govern de la Paeria al règim franquista. Per l’altre s’intenten tapar les errades de gestió i comunicació amb incomprensibles anuncis oficials de que tot està fet. Ni els primers tenen tota la raó –per molts vídeos i fotomuntatges ofensius que piulin– ni els altres diuen tota la veritat –per moltes notes de premsa que remasteritzin–. 

A Lleida tenim un problema, tothom ho diu, puntualitzes... És cert que en tres anys s’ha malmès la imatge externa de la ciutat, entre d’altres coses perquè uns i altres s’entesten a restar instal·lats en el seu extremisme de combat comunicatiu, atrapats a les trinxeres i cofois pel número de retuits que aconsegueixen dels seus. 

L’alcalde Ros feia bandera d’abordar les competències impròpies, les que no són cosa directa de la Paeria. És hora de recuperar aquella iniciativa i deixar de decidir a cop de tuit fàcil. És dimarts, comencem la setmana;)

Article publicat al diari La Mañana el 28 de març de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada