Translate

dimarts, 7 de febrer del 2017

El banc dels acusats

Només els encegats en black no voldran veure la diferència entre aquests acusats i Millet o Montull o els jutjats Bárcenas, Urdargarín, Rato i Cristina de Borbón o el condemnat Matas...


Cop a l’independentisme del 3%. Aquesta ha estat, amic, la idea-força de la darrera acció policial, a les portes del judici per l’acció política del 9N, contra una trama investigada per corrupció en la Generalitat. Algú s’ha plantejat alguna vegada titular alguna cosa així com “Cop a l’espanyolisme dels sobres i les targetes negres” per referir-nos a les trames Gürtel, Bankia o Bárcenas? 

La corrupció és tan problema per al Procés com per al Constitucionalisme, però no permetrem que un bon titular ens espatlli la realitat, no? Ni evitarem que 999 mentides acabin convertint-se en la veritat. Estàs justificant els corruptes?, m’interrogues... Mai! Ni als d’aquí ni als d’allà; ni per 1 milió ni per 10 euros; ni si s’han beneficiat personalment o el seu partit. 

Embolicar-se en la bandera per tapar les vergonyes és igual de vergonyós si ho fas amb la senyera o l’espanyola: D’on van sortir els diners per pagar la campanya del PP contra l’Estatut? 

M’imagino com algunes portades avui exhibiran la fotografia de Mas, Ortega i Rigau al banc dels acusats. Només els encegats en black no voldran veure la diferència entre aquests i Millet o Montull o els jutjats Bárcenas, Urdargarín, Rato i Cristina de Borbón o el condemnat Matas... Els ho podria afinar l’amic de tots ells, Jorge Fernández Díaz. És dimarts, comencem la setmana;)

Article publicat al diari La Mañana el 7 de febrer de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada