Translate

dimarts, 12 d’abril del 2016

Mira que si ara empaten ells…


Per què no es qüestionen si les seves direccions s’han equivocat
en no voler ni parlar d’un Tripartit a Madrid?
A tu, amiga, que t’agraden més els guions que els actors de les sèries, segur que t’encantaria que la consulta a les bases de Podemos acabés amb un empat exacte per anar tancant el cercle malèfic. S’ha establert un inexacte paral·lelisme entre el que està passant a la política espanyola i el que va passar a la catalana. 

Després del 27S, aquí només existia un pacte possible, i ho sabíem tots des de l’experiència de dècades de parlaments plurals i alguns governs de coalició. El 20D, allà, van descobrir per primera vegada que ser molts obliga a pactar, i com que no estan acostumats més que a llogar crosses perifèriques per tenir una legislatura tranquil·la, els hi fa por negociar un programa de govern diferent al que havien promès per separat. 

Els de Podemos fan aquesta consulta a la militància: Què els hi sembla l’acord PSOE-C’s?... Malament, no? També Sánchez va preguntar als seus i la immensa  majoria de la militància va passar de llarg. 

Per què no es qüestionen si les seves direccions s’han equivocat en no voler ni parlar d’un Tripartit a Madrid per evitar la Gran Coalició? Per evitar el triple empat, em dius... Qui és ara la dolenta? És dimarts, comencem la setmana.

Article publicat al diari La Mañana el 12 d'bril de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada