Translate

dilluns, 7 de març del 2016

Amb ploma femenina


A partir de demà, Dia de la Dona, 
la columna de La Contra de LA MAÑANA 
l’escriuran set dones tots els dies de l’any

Sóc poc partidari dels dies mundials, però entenc que serveixen per a que –ni que sigui per un dia a l’any– es visualitzi de manera generalitzada l’existència d’un problema. Però el Dia ni ho arregla ni contribueix a que l’any següent no necessitem tornar a recordar que hem de celebrar un nou dia mundial... 

Ja sé que és un tòpic, però m’hi sumo: M’estimaria més no haver de celebrar demà el Dia Internacional de la Dona perquè actuem dia a dia en la necessària equiparació de drets. I si superem el tòpic i el convertim en realitat? La casualitat ha volgut que aquesta columna la publiqui just el dia abans del 8 de Març per anunciar que aquest racó de La Contra de La Mañana us parlarà amb veu de dona tots els dies de l’any. 

Aquest, doncs, serà l’últim article escrit per un home en aquesta pàgina gràcies a la incorporació –que culminarà just dilluns vinent– de dues noves plomes femenines que es sumaran a les de Paquita Sanvicén, Anna Fillat, Marta Vilalta, Cristina Torrent i Maria Rosa Ball. Perquè?, em preguntava una. I perquè no?, li vaig contestar. Ens veiem dilluns vinent? Doncs no ho sé... En tot cas, aquí no serà.

Article publicat al diari La Mañana el 7 de març de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada