Translate

dilluns, 15 de febrer del 2016

Ganivets de plàstic

Les formes en política ajuden a reforçar o afeblir les paraules que es defensen


És inevitable que el rivals hagin de coincidir en algun dinar o sopar. És aquell moment en el qual els acompanyants desitgen que els coberts siguin de plàstic, per evitar que en cas de crisi la sang no corri... S’imaginen ser-hi entaulats en mig de Mariano Rajoy i Pedro Sánchez? Segur que Albert Rivera, el primer que mira són els ganivets... 

Divendres es reunien, els dos primers, a soles en la sala anterior al menjador del Congrés dels Diputats, única zona neutral que van trobar els negociadors. A mi se m’acudeix un altre espai, però quedaria escatològic... Les formes en política ajuden a reforçar o afeblir les paraules que es defensen. 

De la reunió ha quedat la foto en la que el socialista li tendeix la mà al popular i aquest se la nega. Formes que diuen que aquí no es dialoga. Sánchez va voler treure-hi ferro mentre des del Twitter del PSOE titllaven de mal educat al president en funcions. Formes que diuen que falta sinceritat. 

El mateix dia, jo tampoc no recollia una mà que se m’estenia, però vaig oferir uns copets d’esquena que pretenia fossin afectuosos. Les formes també s’han d’explicar. Ens veiem dilluns vinent?

Article publicat al diari La Mañana el 15 de febrer de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada