Translate

dilluns, 9 de febrer del 2015

Això s’està animant...

Ja hi ha qui posa en valor el refugi d’un escó a la Paeria abans que cent vots volant al Parlament


A poc que ens interessi la política més enllà d’allò que seria recomanable per a qualsevol ciutadà amb consciència cívica, no em negaran que el panorama s’està posant interessant... o divertit... o desmarxat... Es nota que les Municipals les tenim a la cantonada i que estaran fortament afectades per les plebiscitàries, que miren de reüll cap a les espanyoles de finals d’any.

Al PP comencen a posar en valor el refugi d’un escó a la Paeria en mà per davant de 100 vots volant cap el Parlament... Haver aguantat l’espelma d’un Grup sobrevalorat a l’Ajuntament li valdrà a Joan Vilella un injust copet a l’esquena i l’ordre de tirar enrere... Però no són els únics en fer càlculs de cadira.

A l’altre costat, als del Comú li han fet el que a partir d’ara coneixerem com un capacete: convocar, en cosa d’un mes, una assemblea per desdir-se del que havien decidit en l’assembla anterior. Podemos, que neix de la força de la radicalitat democràtica enfront els chalaneos tradicionals, no hauria de malbaratar el crèdit obtingut al carrer amb jugades de curta volada tàctica... Per això ja tenim als de sempre, no? Aquesta setmana toquen Postius i la Crida. Ens veiem dilluns vinent i els hi explico?


Article publicat al diari La Mañana el 9 de febrer  de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada