Translate

dilluns, 19 de gener del 2015

Ara que sabem...

Complicat ho té ERC per aliar-se amb el socialisme maragallià sense emprenyar CiU


...que al principi serà el 24 de maig i després el 27 de setembre, s’ha iniciat la precampanya. La sorpresa l’ha donat a Lleida l’agrupació d’electors El Comú, desvetllant una preocupant reclamació de la concessionària dels radars contra la Paeria i evidenciant una interessant fuita d’informació interna en camp del PSC.


La benedicció als plans de CDC i ERC l’ha donat Mariano Rajoy, en vaticinar que les plebiscitàries no es faran perquè “això no existeix”. Tampoc es faria el 9N i no havia comptabilitat B al PP... Quin crack el tio!

Serà del tot impossible que les eleccions municipals no siguin afectades, o infectades segons qui, de les impossibles plebiscitàries. Fins i tot a qui menys li convé el calendari, per exemple al socialista Àngel Ros, l’ambigu acord entre Mas i Junqueras li obre una petita escletxa per desviar l’atenció: quant trigarà en dir que votar Carles Vega és fer-ho per Antoni Postius? Complicat ho tenen els republicans per armar una aliança amb el socialisme maragallià (els antics socis) sense emprenyar en excés als d’Unió (els eterns antagonistes) fins al punt de posar en risc les expectatives electorals de Convergència (els futurs aliats). Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 19 de gener de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada