Translate

dilluns, 10 de febrer del 2014

Ens veiem dilluns vinent?



"Construïm futur", el lema amb el qual inaugurem una nova etapa en el diari degà de Lleida.

Aquesta professió de periodista té molt de vella portera. Quan estem darrera de les pàgines ens agraden més els rumors i les tafaneries que els fets contrastats. Segur que és per desengreixar-nos de tantes hores dedicades a destriar el gra de la palla abans de posar-nos a escriure allò que, quan arriba a les vostres mans lectores, no poden ser més que realitats. En les darreres setmanes he suportat estoicament tot tipus d’insinuacions a compte de la frase final amb la qual he acabat tots els articles d’aquesta nova etapa: “Ens veiem dilluns vinent?”. I clar, algú es creurà que només era un recurs estilístic?


Intueixo que aquells que tot ho saben (però mai ho han publicat) no donaran credibilitat al fet que vaig començar aquesta columna sense tenir-ne ni idea que setmanes després acabaria compartint manxeta amb l’editor, l’amic Jordi Solana, i el director, l’ànima bessona Josep Ramon Ribé. El que més m’agrada d’aquests endevins és que són els mateixos que ja han fet apostes sobre si dilluns vinent tornaran a veure la meva cara aquí. Si no ho sé ni jo mateix què faré demà!

“Construïm futur” és el lema amb el qual hem inaugurat una fase de transició a la capçalera degana de les Terres de Lleida. Cada dia hem introduït un canvi en un diari que de poc a poc deixarà de semblar-se al que era fa un mes i començarà a anunciar cap a on el volem portar. Això, clar està, si ens voleu acompanyar en el camí... Diguin el que diguin els demès, ens veiem dilluns vinent?

Article publicat al diari La Mañana el 10 de febrer de 2014

2 comentaris:

  1. Que en tu nueva etapa profesional tengas mucha suerte, porque en los tiempos que corren.
    Un abrazo y animos.

    ResponElimina