Translate

dilluns, 27 de gener del 2014

La mà dreta de Ros


Peris, Mínguez i Camps darrera Ros. Fotografia: Hermínia Sirvent (Paeria)


La mà dreta d’Àngel Ros seurà a la seva esquerra a partir de divendres. Montse Mínguez s’estrenarà com a segona tinent d’alcalde i presidirà l’àmbit de gestió municipal més important i estratègic de la Paeria. Qui acumularà més paquet pressupostari serà Marta Camps, ja se sap que l’Urbanisme és sempre cosa de milions però la quantitat no fa sempre la qualitat. Amb la tornada de Josep Presseguer al món privat, l’alcalde ha repartit poder entre dos dels seus, Mínguez i Rafel Peris, qui per a molts continua sent el ‘tapat’ en una hipotètica cursa de relleus, i ha compensat el sector oficialista elevant Félix Larrosa dels bancs dels regidors a la taula que presideix el Ple.


Camps i Mínguez, cosa dels destins, van passar molt fred recollint avals a les portes del Palau de Congressos de Barcelona quan Ros va voler competir amb Pere Navarro. Ambdues van ser, de lluny, els membres de l’equip que més treballaren. Passats dos anys, la primera s’ha erigit en defensora de l’ortodòxia de la direcció i la segona es confessa cada vegada més allunyada del partit. Camps venia d’aquell invent maragallià que era Ciutadans pel Canvi i Mínguez havia estat secretaria nacional del PSC.

Sembla que les històries s’entrellacin, com en un bon guió cinematogràfic, i que l’argument de la pel·lícula estigui a punt de donar un tomb. Els equilibris estan clars. Ros ha aprofitat les circumstàncies per enviar un nou missatge: està fora del Parlament però se sent fort per tornar a ser alcaldable el 2015. Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 27 de gener de 2014


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada