Translate

dimarts, 21 de novembre del 2017

Europa perd una altra oportunitat

Importava poc qui es penjava la medalla si venia,
Europa ha preferit que ens barallem per la merda que ens deixen


Només conèixer la notícia que Barcelona era descartada per acollir l’Agència Europea del Medicament es va obrir una nova batalla mediàtica, amic. Vaig escriure: “Comença una nova tempesta” a Twitter, i la xarxa de l’ocellet blau va començar a tronar! Uns culpen de la decisió “una Generalitat jugant a ser república” i altres als “amics del 155 i la repressió”, comptant amb els que ja feien la pedregada complerta: “Colau i els independentistes van arruïnar les possibilitats”. 

El problema d’aquestes batalletes electorals és que deixen de banda les evidències més palpables: És Europa qui ha dit que no a Barcelona! Li ha dit que no a la Barcelona capital de Catalunya i li ha dit que no a la Barcelona ciutat capdavantera d’Espanya. La mateixa Europa que no sap on amagar-se per no donar la cara, et lamentes... L’Europa que ha perdut una nova gran oportunitat per a posar seny. 

Quin missatge ens dóna? Que no es refia del govern de Rajoy per a estabilitzar el clima polític a Catalunya i Espanya? Que no es refia que els independentistes al final no es surtin amb la seva i se’ns hagi d’expulsar d’Europa? Importava poc qui es pengés la medalla si venia, han preferit que ens barallem per la merda que ens deixen. És dimarts, comencem la setmana;)

Article publicat al diari La Mañana el 21 de novembre de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada