Translate

dimarts, 10 d’octubre del 2017

Credibilitat


Per tres vegades ens van dir que això ni existiria ni va existir


Que algú et cregui, amic, t’ho has de guanyar amb el temps procurant que la realitat no desmenteixi les teves afirmacions. No crec en la veritat sinó en l’esforç per objectivar al màxim aquelles informacions que al final consensuarem que són veritables o poden ser verídiques, independentment de les meves idees. Aquests dies de vertigen no ens deixen temps per analitzar gran cosa, però sí per a contrastar el que es diu amb allò que vivim en viu i en directe. 

Per tres vegades es va anunciar a bombo i plateret que no n’hi hauria ni urnes ni paperetes. Per tres vegades ens deien que les empreses no mourien un dit perquè ningú no creu en una Catalunya independent. I per tres vegades asseguraven que la resposta seria “proporcionada”. Tot mentida! t’esveres... En tot cas, no surten ben parats de la prova del cotó. Pel mig –i no per això equidistants– s’han quedat els que van canviant missatge i conyetes cada dues hores, de manera que ja no saps en quin punt de la realitat s’han quedat. 

Per contra, en el primer acte de campanya, Carles Puigdemont va fer una broma: “Haurem de fer merchandising amb tot el material que ens sobrarà de l’1-O”. I va dir que votaríem i que aplicarà les lleis que han emparat el referèndum. Avui és dimarts, i ignoro què passarà aquesta tarda al Parlament, però intueixo de quina part recau la credibilitat;)

Article publicat al diari La Mañana el 10 d'octubre de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada