Translate

dimarts, 15 de novembre del 2016

Ara toquen les batusses internes

Fins i tot al PP victoriós n'hi haurà de batusses

Mariano Rajoy ha obert el calendari dels congressos per a mitjans de febrer. Ja saps, amic, és aquell espai en el que la militància d’un partit polític aprofita per ajustar comptes passats i tallar l’herba sota els peus a qui identifiques com un problema per a la teva projecció personal.



Fins i tot al PP victoriós n’hi haurà de batusses, però més suaus que en altres llars, ja que aquí moltes boques es podran callar amb cadires immediates. Contràriament, a can socialistes estan garantides les trinxeres, les bombes de mà i les mines antipersona. A Podemos, la cosa va només d’armes curtes, però també fan pupa. Exageres, em recrimines, no tot es mou a base de cadires... 

Mira, un primer tastet el vam tenir al congrés del PSC, on el suposat consens final ha deixat les espases en alt entre icetistes i parlonistes, que se les aniran mostrant en els congressos territorials –per exemple, a Lleida– que estan per venir. I, si vols, analitza com està anant el procés congressual constituent al PDECAT (ja saps, els eurodemoconvergents) que fins i tot per a una cadira al Consell Nacional pel Segrià s’ha organitzat una petita guerra civil. Matiso: no es barallen per les cadires d’ara, sinó per les que han de venir a les properes municipals de 2019. És dimarts, comencem la setmana;)

Article publicat al diari La Mañana el 15 de novembre de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada