Translate

dilluns, 24 de març del 2014

I el #9N, Àngel Ros?

Divendres es van reunir tots els sectors crítics del PSC. Foto: El Punt



Entenc que Àngel Ros, a la reunió dels crítics del PSC a les Cotxeres de Sants, havia de posar l’accent en el tradicional poder municipal dels socialistes. Al cap i la fi, i descartat dels àmbits electorals superiors a la ciutat de Lleida, Ros se la juga al maig de 2015, i amb ell la part del PSC que encara arribi més o menys composada. Fins i tot puc escriure que crec que té raó quan afirma que “(els socialistes) haurem de treballar amb moviments socials dels pobles i ciutats, que hauran de ser llocs de trobada de tots els progressistes”. 

A moltes viles els votants es troben unes paperetes que diuen PSC-PM. Progrés Municipal és la marca blanca socialista, com Acord Municipal (AM) és la d’ERC, perquè la única forma de presentar candidatura a les alcaldies és tirar de persones que no volen militar en un partit polític amb el que a ben segur discreparan en els temes que superen l’interés local. 

Al que no entenc és al Ros que s’emplaça a “dues grans cites: unes eleccions europees i unes eleccions municipals”. I el 9 de novembre de 2014, Àngel Ros? És inconsistent apostar pel Dret a Decidir i oblidar-se del #9N tot i el discurs de la consulta acordada... La realitat va per un costat i els socialistes, crítics o no, per un altre. Faria bé Ros d’apuntar-se la data al calendari, no sigui que l’agafi desprevingut. O consulta o eleccions al Parlament, però el 9 de novembre la ciutadania catalana està emplaçada davant les urnes i d’això en dependran les Municipals de 2015. Ens veiem dilluns vinent?

Article publicat al diari La Mañana el 24 de març de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada