Translate

dilluns, 16 de desembre del 2013

Zaballos ‘on fire’



Ros i Zaballos uniran els seus vots en el Pressupost municipal de 2014. Fotografia: Hermínia Sirvent
Des que l’independent Joan Ramon Zaballos ha anunciat que no tornarà a ser l’alcaldable de CiU la seva figura s’ha revaloritzat. Admeto que em costa, però de tant en tant crec en les casualitats, i atribuiré a una rara conjunció político-astral que en cosa de tres setmanes hagi passat de ser un polític amortitzat a mostrar un potencial que segurament trobarem a faltar en la futura Paeria.



Zaballos ha anunciat que l’Ajuntament treballa en un Parc Familiar en les Basses que donaria feina unes 200 persones i atrauria una inversió privada de 40 milions, i ha incrementat en mig milió les partides municipals destinades al foment de l’ocupació fruit del pacte amb l’alcalde Àngel Ros que avui mateix serà aprovat en el ple de la Paeria. Si jo fos més jove diria que Zaballos està on fire!
 

Què ha passat? En dos anys CiU ha donat la imatge d’anar amb el fre de mà posat a canvi de promeses que no es traduïen en res, abonant la idea que una oposició responsable és un xec en blanc per a un alcalde viu. En canvi, en dos setmanes comprovem que les propostes maduren camí de realitats palpables.


A Ros el vaig trobar molest amb l’anunci de les bondats econòmiques de les Basses i Joan Vilella proclama irritat que el PP és la única oposició perquè el seu Pla per l’Ocupació mai passarà de ser un paper i Zaballos l’ha traduït en diners al Pressupost. Más vale tarde...


I per allò de les casualitats, just per aquestes dates ara fa 10 anys vaig publicar el meu últim article en aquest diari. Ens veiem dilluns vinent?

Article publicat al diari La Mañana el 16 de desembre de 2013

2 comentaris:

  1. Zaballos ha tenido el problema del nou vingunt dentro de ciu, y este quien es, cuando ya esta suelto sin tener que escuchar a nadie, ya puede actuar por si solo de forma coherente con sigo mismo cosa dificil en un politico, muy buena jugada la última.

    Joan vilella, tiene el problema que si no estoy aqui donde voy, algo tengo que hacer, pero nunca ha tenido ganas y menos cuando se esta en un sitio de rebote y con que compis.

    ResponElimina
  2. Yo como pepero, más veo a Joan Vilella como sustituto de LLorens en es congreso, creo que hay gente en el partido que lo ve, no olvidemos sus grandes dotes de comunicador.

    ResponElimina