Translate

dimarts, 19 de juliol del 2016

‘Tila’, nova vida per a la ‘Puceta’

 La Puceta, una cadelleta que un desaprensiu va llançar,
juntament amb els seus 5 germanets, en un forat de reg a Fraga


Vaig llegir, amiga, que les ferides de l’ànima es poden recosir, però els forats no es reomplen: Ens toca fer-nos més grans i complerts com a persones i, així, el buit aparentment es fa més petit i és més suportable. Dolguts encara per la sobtada mort de la Kira, ens assabentem de la trista història de la Puceta, una cadelleta que un desaprensiu va llançar, juntament amb els seus 5 germanets, en un forat de reg a Fraga.
 

A més, la petitona patia d’una gran hèrnia al melic que amenaçava encara més la seva fràgil vida. La bona gent de la protectora Amigos Peludos Bajo Cinca, amb seu a Seròs, es van encarregar d’operar-la, ajudar-li en la recuperació i llançar una crida per buscar-li una família en adopció. La visita al refugi va ser dura: desenes d’animals salvats de la inhumanitat de persones que potser no mereixen ser així anomenades. 

La feina que fan les protectores d’animals ens congratula amb la Humanitat, em dius. Sí, i us animo a col·laborar. Hem optat per donar-li a la Puceta una segona vida –guanyada a pols– rebatejant-la com a Tila. La Kira ens ha fet un somriure còmplice que ens eixampla l’ànima. És dimarts, comencem la setmana i té pinta que pot ser bona:)

La Kira ens ha fet un somriure còmplice que ens eixampla l’ànima


Article publicat al diari La Mañana el 19 de juliol de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada