Translate

dilluns, 18 de maig del 2015

Paeria amb “d”

Les enquestes auguren un Saló de Plens de la Paeria més plural.
Foto: Tony Alcántara / La Mañana 

Els més vells recordem aquella campanya de Josep Giné, Lleida s’escriu amb O, i els tombs que donàrem per acabar d’entendre-la. El meu joc és més simple: Paeria s’escriu amb d, i si giren 180 graus la pàgina veuran... Bromes dolentes al marge, la “d” de diàleg s’haurà d’imposar al futur Ajuntament de Lleida si es confirmen les enquestes que aquests dies hem conegut i que van en línia de les anàlisis que fa dos anys que escric (perdonin la immodèstia i culpi’m si l’erro).

Ros perd la majoria absoluta, però no a favor d’una alternativa de govern que no s’albira per enlloc sinó en benefici d’un Saló de Plens més plural, allunyat de l’anormal Paeria que hem tingut aquests quatre anys. 

En la setmana que avui comença tots pujaran el to del discurs per lluitar la part alta de les forquilles que vaticinen els sondejos, però: No enderrocarem la Llotja, en tot cas podrem millorar manifestament la seva gestió; Les Basses es tornaran a omplir per la Mona i ja veurem si amb inversió barrufa o no; i no desapareixeran els regals protocol·laris, com a molt les factures tornaran a estar a l’abast de tothom. I tot això no és poc. Ens veiem dilluns vinent, quan ja no parlarem de porres?


Article publicat al diari La Mañana el 18 de maig de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada