Translate

dilluns, 22 de desembre del 2014

Del Senglar Rock als Barrufets

El projecte del Parc dels Barrufets es va presentar dijous vinent


A poc de tancades les portes de les Basses d’Alpicat, perquè es tractava d’un espai infrautilitzat per la ciutadania, vaig tenir la sort de participar en l’experiència impulsada pel llavors tinent d’alcalde Xavier Sàez de portar el Senglar Rock a Lleida. Era només un cap de setmana llarg a l’any, però va servir per demostrar que encara es podia fer alguna cosa útil amb el vell recinte de les piscines. La crisi i la manca de confiança municipal en un festival de rock per atraure públic forani va finiquitar el Senglar i, de pas, les mateixes Basses.

Ara ens prometen que tornaran a lluir gràcies a la idea d’obrir un parc sota la marca registrada dels Barrufets, aquells nans de blau convergent liderats per aquell que va vestit de vermell socialista...

El projecte queda tenyit del color electoralista que tindran totes -absolutament totes- les idees que s’aportin d’aquí al proper maig. Però el problema és que si ha de servir per promoure Lleida al món, com es dirà? Els Barrufets també són Los Pitufos, Les Schtroumpfs, The Smurfs, I Puffi, Smoulove, Sirinler, Die Schlumpfe... Ja li he donat un mal de cap a algú. Ens veiem dilluns vinent?


Article publicat al diari La Mañana el 22 de desembre de 2014

1 comentari:

  1. Sr Ignasi:
    no, no ens fas cap mal de cap. Però crec que aquest fragment. "El projecte queda tenyit del color electoralista que tindran totes -absolutament totes- les idees que s’aportin d’aquí al proper maig. Però el problema és que si ha de servir per promoure Lleida al món, com es dirà? Els Barrufets també són Los Pitufos, Les Schtroumpfs, The Smurfs, I Puffi, Smoulove, Sirinler, Die Schlumpfe... " , sobra.
    Ja ho sabem que els polítics són electoralistes.Ja fa anys que ho sabem. Enlloc de posar en dubte la idea que volen posar en marxa (la seva "obra"), els hauriem de pressionar per que fos una realitat.Perquè penso que aquest parc és la solució de tot. Digueu-me il·lus, però algun dia sabras perquè.

    fins dilluns que ve,artista

    ResponElimina